Coachning/Energimedicin

Varmt välkommen till butiken

Här finner du de sessioner och coachningspaket jag erbjuder dig som önskar stöd i en livsprocess. 

Vad förväntas av dig som klient?
Jag arbetar bara med klienter som är starkt motiverade att göra en förändring och som är mogna att själva ta ansvar för sina liv.
Du bör därför ha bestämt dig för att tiden är inne för de skiften som önskar sker och att du medvetet tar dig an uppgiften.
Alla sessioner inleds med samtal och finns behov av att coacha dig genom skiften under sessionen kommer jag att ta dig med på en inre resa där du guidas att möta och transformera. Målet är att du ska frigöra din historia och det som håller dig kvar i det förflutna. När du släpper taget om den energin kan du möta dagen här och nu.

Paketpris
Om du vet med dig att du har behov av att ta flera sessioner kan du med fördel köpa ett paket innehållande ett flertal sessioner. Välj det paket som passar dina behov bäst. Har du ett stort känslomässigt bagage kan jag rekommendera att du väljer 60 min sessioner för att få chans att verkligen gå in på djupet och möta det som du behöver ta del av för att skifta energi.

Hur möts vi?
Tiderna bokas online och vi ses i Zoom-rummet när sessionen äger rum. Det innebär att du kopplat upp dig på internet och stiger in i mötesrummet via en länk du tillhandahålls i samband med bokning av tid i kalendern.

Vad skiljer en inkashamansk energimedicinsession från en transformationscoachning?
Egentligen ingenting ur energisynpunkt, du är mer delaktig i sessioner med coachning eftersom jag guidar dig i dem medan vi samtalar om din situation.
I sessioner med inkashamansk energimedicin reser jag själv in i olika världar och hämtar information åt dig, samt utför soul retrieval (själsåterkoppling), vilket också kan ske spontant under en coachning, men då är det du själv som reser och utför arbetet med hjälp av min guidning.

Vad ska jag välja?
Vill du uppleva en avslappnande stund där du kan luta dig tillbaka och vila, medan jag utför det shamanska arbetet, kan du med fördel välja en inkashamansk energimedicinsession. Den inleds dock med samtal där vi lyfter energin till ytan så den kan transformeras, men mestadels vilar du när jag gör energiarbetet.  

Vänligen

Camilla

Inkashamansk energimedicinsession