Coachning/Energimedicin

Varmt välkommen

Här finner du möjlighet att köpa coachning.

Vad förväntas av dig som klient?
Jag arbetar bara med klienter som är starkt motiverade att göra en förändring och som är mogna att själva ta ansvar för sina liv.
Du bör därför ha bestämt dig för att tiden är inne för de skiften som önskar sker och att du medvetet tar dig an uppgiften.
Alla sessioner inleds med samtal och finns behov av att coacha dig genom skiften under sessionen kommer jag att ta dig med på en inre resa där du guidas att möta och transformera. Målet är att du ska frigöra din historia och det som håller dig kvar i det förflutna. När du släpper taget om den energin kan du möta dagen här och nu.

Hur möts vi?
Tid bokas online och vi ses i Zoom-rummet när sessionen äger rum. Det innebär att du kopplat upp dig på internet och stiger in i mötesrummet via en länk du tillhandahålls i samband med bokning av tid i kalendern. Du har med fördel tillgång till headset så att vi hör varandra bra och slipper störande bakgrundsljud.

Vänligen Camilla

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.