Hej!

 

 

Livet initierar oss genom att få oss att skifta energi när vi minst är beredd på det.
Det kan vara något oväntat som sker som får hela tillvaron att vackla till. Ibland sker det blixtsnabbt och vi hinner knappt med att förstå att det precis skedde ett skifte. Andra gånger kan processen upplevas lång och smärtsam eftersom den utmanar oss att bearbeta det bagage vi sedan länge önskat gömma undan.

Oavsett vad som sker så skiftar energin, flera gånger om dagen utan vår kännedom. Den energi du vaknar upp med är inte densamma som du sedan går och lägger dig med. Under dagen har mängder med saker påverkat dig och du har skiftat energi per automatik.

Medvetna skiften handlar om att med vilja exempelvis hela ett trauma eller annan svår upplevelse. Vi har fokus på målet med skiftet och går in för att lyckas göra en förändring. När det sker är både själ och hjärta med på resan, själen har uppmuntrat dig att gå till handling och du har varit lyhörd nog att lyssna på signalerna. Du kanske renat av känner dig kallad att ta tag i ditt förflutna för att få det att släppa sitt grepp om dig.

Det är aldrig försent att skifta energi. Det är något du med tankens hjälp kan göra på stående fot, närhelst du önskar.

Men om du lever med olika föreställningar om hur saker är, och fungerar, så kan du ha svårt att gå utanför den begränsande zon du befinner dig inom. Du behöver då skapa en medvetenhet om den plats du befinner dig på och utifrån de nya insikterna finna vägen ut och ta stegen bortanför de invanda gränserna. Utmana dig själv att våga vara lyhörd vad som är ditt sanna jag, bortom alla föreställningar, trosuppfattningar och mönster. Det är när du ser bortom illusionen som du har möjlighet att möta ditt sanna jag.

Jag körde så hårt med mig själv att jag behövde gå ner på knä rejält innan jag förstod att jag sprungit ifrån min egen sanning i hela mitt liv. Jag levde ett liv såsom jag trodde det förväntades av mig, gjorde allt det där som man ska göra o.s.v.

Det gjorde mig supersjuk. Tack o lov gav en lång tid av utmattning mig möjlighet att stanna upp och inse vad jag sysslade med. Helt galna saker såsom att aldrig säga nej när jag blev tillfrågad saker, jag trodde inte att jag hade rätt att säga nej. Livrädd för att inte duga var jag involverad överallt, både inom arbete och ideellt. Jag behövde känna tillhörighet för annars var jag rädd för att bli utesluten, avvisad m.m.

Gissa om mitt dåvarande leverne var fyrkantigt, inrutat.

Min krasch kom 2004 så idag har jag många års erfarenhet av att skifta energi för att ta sig ur de kroppsliga symtom som en utmattning skapar.

Livet har initierat mig att bli healer, att vara i service från en helt annan plats än den som fick mig på fall. Idag lyssnar jag på min inre guide, dagligen.

 

Mina skiften har resulterat i att jag sedan ett år tillbaka erbjuder webbkurser i energimedicin.

Vill du besöka den webbplats där jag berättar mer om mig själv?
Du finner den här i menyn, kallad Camillas företagssida.

Vänligen Camilla