Kursöverblick

Hjärtligt välkommen till en kursöverblick

Här presenteras kursutbudet. Klicka på den kurs du önskar läsa mer om, köpa, eller logga in på.

Webbkurser i inkashamansk anda – för djup healing och personlig utveckling

kr1895

Lilla kursprogrammet i inkashamansk energimedicin

En grundkurs i inkashamansk energimedicin för dig som vill känna dig för om denna tradition är den du vill vandra.

Se mer

kr1150

Munay Ki – inkashamansk energimedicin

Munay Ki kursen består av nio initieringar inom den inkashamanska energimedicinen. Därför bör du först ha tagit del av min kostnadsfria kurs i traditionen så att du vet vad det handlar om.

Se mer

kr1150

Öst – Inkashamansk energimedicin – delkurs 4

Detta är sista kursdelen i stora programmet i inkashamansk energimedicin. Tänk på att för att ta del av denna kurs behöver du ha gått de tidigare kursdelarna först. Dem lägger grunden för denna kursdel. Observera att priset endast gäller denna kursdel.

Se mer

kr1150

Norr – Inkashamansk energimedicin – delkurs 3

Detta är kursdel tre av fyra i stora programmet i inkashamansk energimedicin. För att ta del av denna kurs behöver du först ha gått kursdel syd och väst för att lägga grunden inför att möta det du möter i norr. Observera att priset endast gäller denna kursdel.

Se mer

kr995

Nusta Karpay – Inkashamansk energimedicin

Fristående kurs med initieringar inom den inkashamanska traditionen och dess energimedicin. Kursen tas med fördel i samband med det stora kursprogrammet syd - öst. Du behöver ta tagit del av den kostnadsfria kursen i inkashamansk energimedicin som jag erbjuder för att få insikter i vad denna tradition innebär innan du gör Nusta Karpay. Du har tillgång till kursen i 180 dagar.

Se mer

kr1150

Väst – Inkashamansk energimedicin – delkurs 2

Detta är kursdel två, av fyra, i stora programmet i inkashamansk energimedicin. För att ta del av denna kurs behöver du ha gått kursdel ett, syd, som startar denna resa in i en helande tradition. Observera att priset endast gäller denna kursdel.

Se mer

kr1595

Syd – Inkashamansk energimedicin – delkurs 1

Syd är den första och grundläggande kursdelen av fyra, i det stora programmet i inkashamansk energimedicin. När syd är avslutad finns möjlighet att gå vidare till nästa kursdel väst, sedan norr för att slutligen sluta cirkeln i väderstrecket öst. Observera att priset gäller endast denna delkurs.

Se mer

kr1995

Cellminnesmålning

En unik kurs i helande med stöd av färger och de inkashamanska arketyperna.

Se mer

kr995

Ditt sanna jag

Kurs i självkännedom, för dig som vill möta ditt sanna jag med stöd av insiktsväckande lektioner och guidade meditationer. Ta gärna denna kurs innan du går stora programmet i energimedicin. Du har tillgång till kursen i 12 månader.

Se mer

0 kr

Meditationsforum

Guidade meditationer för avslappning och helande transformationer. Forumet är fritt för webbplatsens medlemmar.

Kostnadsfri

Gratiskurs

Gratiskurs i inkashamansk energimedicin

Få insikt i inkaindianernas tradition, vilken mina kurser baseras på. Anmäl dig redan idag och få tillgång till kursen per omgående.

Kostnadsfri


Registera dig som medlem

Gratiskursen i inkashamansk energimedicin samt meditationsforumet med guidade meditationer erbjuds registrerade medlemmar på vår webbplats. Att bli medlem är kostnadsfritt. Du skapar själv en inloggning genom att klicka på log in i menyn här ovan, därefter klickar du på registrera som du finner under rutan för inloggning. Fyll i dina uppgifter så kommer ett mail med möjlighet att skapa ett unikt lösenord som du använder tillsammans med ditt användarnamn för att logga in. När det är klart kan du ta plats på kursen samt lyssna på guidad meditation för att få ett smakprov på de kurser jag erbjuder.