Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
2250 kr
Kom igång
Stängd för nya deltagare

Välkommen till den första och grundläggande kursdelen av fyra i årsprogrammet i energimedicin, syd – öst

 

Kära
Du börjar din vandring i syd, för att via väst och norr sedan nå slutmålet i öst. Öst innebär att din vandring är fullbordad och du har fått insikt i alla väderstrecken och dess energier.

Under din resa in i denna värld av transformation väljer du att vandra traditionen likt en paqo/shaman, det vill säga du börjar med sydkursen för att sedan gå västkursen. Därefter tar du del av norrkursen innan du slutligen avslutar din resa genom att sluta cirkeln med hjälp av östkursen.

Observera att du behöver ta kurserna i den ordningen och själv ansvara för att du fullföljer alla delkurserna om du vill fullborda kursen och erhålla kunskapen den förmedlar.
Tanken bakom programmet är att du tar delkurserna med ca 3 månaders mellanrum. Vill du ta dem i snabbare takt är det ok.

Du erbjuds möjlighet att bygga din egen mesa och lära dig ge helande illumination (ljusbadsbehandling), vilken utvecklas med fler healingverktyg för varje kursdel du tar.

Sydkursen lägger grunden för din healingresa, här får du chans att lära känna traditionen och dess energimedicin innan du går vidare till nästa delkurs.
I syd möter du flera aspekter av dig själv för att du ska få möjlighet att transformera de energier som behöver skifta längs din väg.

Först ut av arketyperna, mycket kraftfulla energier inom traditionen, är ormen vars energi stödjer dig när du behöver “ömsa skinn”, d v s släppa taget om det gamla för att kunna bjuda in det nya.

Välkommen in i denna fantastiska tradition och ta del av dess djupgående healing.

Vänligen