Referenser

Kursdeltagare har ordet

“Hej, jag vill tacka för det fantastiska arbete du gör💚. Väldigt fint att du delar med dig av det på det sätt du gjort här. Du har gjort ett viktigt arbete tillgängligt på ett enkelt sätt💚.

Efter semestern har jag inte tagit mig tid att i lugn och ro gå igenom alla bonusar ännu, men jag ser fram emot det. För några år sedan följde jag mitt hjärta och köpte ett hus själv. Syftet var många men främst att få mitt egna utrymme, vara nära Moder Jord och utveckla min andlighet. Jag har fått svårt att hinna/orka gå på kurser/workshops. Ditt koncept öppnar upp tillgängligheten för mig och många andra. Jag jobbar själv shamanskt men har inte haft, i detta livet, så mycket medvetenhet om inkashamansk energimedicin, men det har du hjälpt mig med nu💚.
Tack🦅💚.”

Katarina B

Kursdeltagare

“Tack Camilla 🙏🏼

Tack för att du skapat denna onlinekurs som du erbjudit gratis till så många. Tack för att jag fått delta.

Tror inte jag känt någon så stor generositet från någon 💗.

Vad den givit mig din kurs.

Mycket stor kunskap kring hur det är att se genom shamanens ögon och verka utifrån hjärtat-källan-tecken i enhet med allt ✨🌏✨

Själv har jag blivit konkret generös fast min plånbok är tom.

Kursen och ditt sätt att skriva-informera till en helhet har gjort att jag inte söker mig till någon annan shaman/ lärare än dig för att lära mer om ämnet.

Ljus och värme ✨

Patricia.”

Patricia N

Kursdeltagare

“Tacksam för denna möjlighet att få lära mer om inka shamanism och ett annat sätt att arbeta med denna tradition. Mycket lärorikt, inspirerande och givande på alla sätt. Mycket helande också. Du har gjort ett fantastiskt arbete med att sätta ihop detta på ett så bra sätt, din röst är underbar med sin mjukhet och tydlighet, ja och du bär en stor kunskap som lyser igenom allt. 

Vänlig hälsning och många kramar från Catharina H.”

Catharina H

Kursdeltagare

Tack så mycket för en otroligt givande kurs💖.”

Rosmarie Johansson

Kursdeltagare

“Tusen tack från botten av mitt hjärta❤ jag älskade kursen och använder mig varje kväll utav någon av meditationerna. Du har väckt upp ett brinnande intresse för den inkashamanska energimedecinen och jag vill lära mig så mycket mer! Alltid varit spirituell men aldrig riktigt hittat min väg riktigt, en indiankvinna dök upp i en meditation dagen före jag såg länken till din kurs och det var som om att min själ verkligen vaknade till🙏 Skulle mer än gärna vilja lära mig så mycket mer så än en gång tack❤ .”

Daniella Hurtig

Kursdeltagare

“En helt underbar kurs!

Mycket information och material som ledde till att min egen kunskap fördjupades.

Camilla känns väldigt äkta och genuin i sitt arbete. Hon är strukturerad och lugn, och noga med att alla tar uppgifterna i sin egen takt.

Jag vill lära mig ännu mer och anmälde mig till Mentorprogrammet för att utvecklas vidare!

Rekommenderar varmt Camillas kurs!

Catarina Larsson

Kursdeltagare

“Camilla du har varit helt fantastisk som mentor. Du har alltid kännts tillgänglig med stor visdom och ett kärleksfullt hjärta.”

Agneta S

Kursdeltagare

“En djup inre resa som fått mig att inse hur unik och värdefull jag är, vilken styrka jag besitter och att stå upp för mig själv.

Även om jag haft stor kunskap innan om allt detta, hur man ska göra, så infann sig aldrig den där upplevelsen när man verkligen känner i hjärtat och själen att de är sant.

Jag är oerhört stolt över mig själv som har gjort denna resa både för min egen skull, men även för mina medmänniskor som också gjort denna resa. Jag önskar dig stort lycka till med allt som du tar dig för och vi kommer förmodligen ha kontakt även i framtiden.

Jag bara älskar dina meditationer och skulle önska att du spelade in dem på cd. Jag skulle köpa en direkt 🙂

Stor kram från hela mitt väsen till dig <3 Susanne”

Susanne T

Kursdeltagare

“Har fått mycket stöd när jag kört fast. Du har alltid varit hjälpsam när jag har frågat om något. Jag är så tacksam för denna kursen och dit stöd.

Irene”

Irene B

Kursdeltagare

“Jag hade ingen aning om hur lite jag kände mig själv. Genom detta fantastiska program så får man helt klart för sig hur styrd jag varit utav yttre påverkan. Jag är så glad att jag äntligen skalat av löken med hjälp av programmet till min bäste vän -mig själv.

Camilla är en fantastisk mentor som är som klippt och skuren för att hjälpa andra människor att växa med hennes genuina kunskap och kunskap på ett ödmjukt och proffsigt sätt. Tack ❤️

Jag är så tacksam för resan med dig i mentorsprogrammet jag har på ett fint och tryggt sätt hittat hem till mig själv och ser nu fram emot den fortsatta resan med dig!

Utmanande och lärorikt. Jag har mkt kvar att jobba på men lagren på löken faller av lättare och det går lättare och ärligare att göra en sann reflektion utav situationen. Varmt tack ❤️

Sofie”

Sofie J P

Kursdeltagare

“Du är en bra mentor och du förklara på ett lätt och bra sätt. Man vill bara lära sig mera.

Brittmarie”

Brittmarie A

Kursdeltagare

“Att ha dej som mentor har varit helt fantastisk. Din ödmjukhet och enorma kunskap inger förtroende. Jag känner att jag själv har blivit ödmjukare och gladare. Och att jag tror mer på mej själv. Somnar varje kväll till en meditation med dej i öronen.

Ylva”

Ylva E

Kursdeltagare

 “Hej Camilla!

Jag är väldigt tacksam att jag hittade din kurs! Eftersom den kom till mig utan att jag aktivt sökte den, så antar jag att det var meningen.😊 Den har berikat mig mycket och fyllt en del ” hål” i min andra andliga tradition. När man läser mycket så märker man att allt hänger ihop. Det är en vacker tradition, och det här med shamanism intresserar mig mycket. Jag har gjort nästan alla bonusar och uppskattar de guidade meditationerna. Jag har också provat att öppna sacred space flera gånger. Jag tycker det känns bra att arbeta med healing i ett space. Det här är en tradition som jag tar till mitt hjärta, och säkert fördjupar mig i någon gång! Tacksam!!🙏🏻😇

Hälsningar Helene.”

Helene

Kursdeltagare

“Hej Camilla

Jag är så tacksam att jag hittade denna kurs.🙄

Den här varit bra för att jag har släppt en del gammalt skräp som  har gjort att min kropp känns mycket lättare och mindre stel  ,även mindre värk.

Jag har även känner en djupare kontakt med mitt inte. Läkningsprocessen fortsätter😊

Framförallt fått nya redskap att använda för att må bättre och hålla balansen bättre. Sömnen har blivit bättre.

Inte sant att se hur det kroppen mår längre fram.

Tack ännu en gång att jag har fått förmånen att bekanta mig med den inka indianska tradition💖💖💖

Kram Karin H.b.”

Karin H.B

Kursdeltagare

“Hej Camilla 💜

Jättefin kurs. Har ännu inte gjort alla meditationer, men de jag gjort tycker jag väldigt mycket om.

Mycket intressant att få inblick i Inkatraditionen. Har inblick sen förut i nordisk och native amerikanska tradition och alla påminner om varandra med medicinhjulet även om arketyperna skiljer sig lite åt.

Jättestort TACK för att du delar med dig.

Med Vänlig Hälsning Lisa Ericsson”

Lisa Ericsson

Kursdeltagare

“Hej Camilla.

I början var min upplevelse att det inte riktigt var vad jag förväntade som sedan övergick till att bli intressant.

Jag tycker att du dels skriver det med fin och respektfull inlevelse, enkelt formulerat så att det blir väldigt lättläst och som gett mig kunskap jag inte hade innan.

Dina meditations filer gillar jag otroligt mycket. Du har en lugn och väldigt behaglig röst som får mig att må väldigt bra efteråt

Tack för de material jag fått till mig <3

Varma hälsningar Ingela.”

Ingela

Kursdeltagare

“Din röst är fantastisk och helande i sig till den som vill gå en healing och finna sig själv

DU är fantastisk. Och en underbar lärare ödmjuk och rak!
Tack Camilla”

Maria S

Kursdeltagare

“Det var det bästa jag gjort. Har utvecklats jättemycket under denna tiden, har blivit lugnare, gladare, mer harmonisk, mer tolerant, mer medveten var, hur och när jag lägger min kraft på saker.

Du Camilla har gjort ett otroligt arbete som mentor. Den bästa och mest toleranta lärare jag någonsin haft.

Är väldigt glad att jag påbörjade cellminnesmålningen så jag fortfarande har kontakten med dig du underbara människa.

Hoppas det kommer fler kurser från dig
Från djupet av mitt hjärta!

Många Kramar från Annika”

Annika K

Kursdeltagare

“En omvälvande resa som öppnat en ny värld, med en kunnig och känslig mentor som respekterar varje deltagare och följt mig med intresse, kunskap och glädje.

TACK!
Helen”

Helen Y

Kursdeltagare

“Du har verkligt berikat mitt liv och resan vi började i höstas går snart vidare i Energimedicin -Mentorprogrammet! Det ser jag verkligen fram emot!❤️
Ann”

Ann G

Kursdeltagare

“Trygg och utmanande på samma gång, men med stort hjärta och goda intentioner.

Åsa”

Åsa K

Kursdeltagare

“Jag är så otroligt tacksam för denna resa. Du som mentor har funnits där när jag behövt din hjälp och svarar alltid snabbt på mail och fb. Tack ❤️

Stina”

Stina S

Kursdeltagare

“Denna resa har gett mig djupa insikter om mig själv och Camilla har på ett kärleksfullt och ödmjukt sätt väglett mig till nya insikter och upptäck nya sidor och gett mod att möta de sidor som skrämmer /rädslor hos mig. Så tacksam att jag har mod att utmanat mig själv. Och vuxit och blivit starkare

Så tacksam att du har varit min mentor på detta program och jag ser fram emot att gå 1 års programmet med dig som mentor. Ur djupet av mitt hjärta .Tack för att just du har varit min mentor 

Karin”

Karin H B

Kursdeltagare

“Du gör ett bra jobb Camilla och det är bra ordning på moduler och lektioner. Din energi känns väldigt lugn och det smittar av sig på oss deltagare. Tack!!!

Kram Elin”

Elin B

Kursdeltagare