Studievägledning

Webbkurser för dig som vill skapa skillnad i ditt liv

Hej!

Hjärtligt välkommen till en kursportal med webbkurser för dig som är redo att göra förändringar i ditt liv. Alla kurser stödjer energiskiften, transformationer och personlig utveckling, men vilken av dem passar dig bäst?

Jag vill gärna få vägleda dig så att du känner dig trygg med dina kursval. Kursöversikten här på sidan visar dig kursutbudet. Klickar du på se mer så får du ytterligare information om respektive kurs.

Mitt råd är att börja med minikursen i inkashamansk energimedicin för att se om inkaindianernas tradition väcker din nyfikenhet, eller rent av väcker en känsla av kall. Genom att ta den kursen kommer du i kontakt med traditionen som mina kurser baseras på.

Du får möjlighet att känna in om detta är något för dig, eller inte.

Om du upplever dig ointresserad av inkaindianernas tradition inom helande så råder jag dig att se dig om efter andra kurser. Detta är av ren omtanke då mina kurser och mitt sätt att vara mentor på baseras på egna livserfarenheter inom energimedicin. Jag har valt att ta in traditionen från inka då jag upplever deras ödmjukhet och visdom mycket klok och kärleksfull. Du får möjlighet att helas på djupet.

 

Ditt sanna jag

 Kursen “Ditt sanna jag” är den kurs jag starkt rekommenderar dig att gå inledningsvis. Den tar dig med på en djup resa inom dig där du får chans att lära känna ditt sanna jag, genom möten med mer eller mindre dolda aspekter av dig själv. Dessa har en stor förmåga att påverka hela ditt liv, både arbetsliv, vardag och relationer.

Med den kursen bygger du en mycket bra grund att utgå ifrån då den ger dig en mängd insikter om dig själv som underlättar för dig när det är dags att släppa taget om din historia, energislukande föreställningar och trosuppfattningar.

När du lärt känna dessa aspekter av dig själv bär du på en mycket viktig kännedom om vad du behöver hela för att må bra och uppleva balans i livet, något det stora programmet i energimedicin erbjuder dig.

PS! Om du under 2018 gått mitt mentorprogram kan du bortse från denna kurs, då denna tidigare var en del av pilotprogrammet.

 

Stora kursprogrammet i energimedicin

Detta program består av fyra delkurser (syd, väst, norr och öst). Du bör fullfölja hela programmet för att sluta cirkeln på energiplan. Att fullfölja innebär att du köper alla fyra kurserna som programmet omfattar.

 

Superviktigt att tänka på

Du lägger grunden i syd genom att inleda din vandring in i den helande inkashamanska traditionens energimedicin, en mycket kraftfull healing att ta del av. Du får möjlighet att möta arketypen ormen och ta del av den transformationsprocess den hjälper dig att påbörja. Därefter kan västkursen hjälpa dig att möta dina skuggor och hela ditt förflutna. Här möter du arketypen jaguaren och får känna på dess kraftfulla energi. Väst handlar mycket om känslor, arv och mönster mm. Något du bör frigöra dig från för att kunna vara sann mot dig själv.

Norrkursen erbjuder dig möten med din själ, att få smaka på sötman i livet och hämta hem aspekter av dig själv som du saknar, så kallade själsbitar som gick förlorade i samband med trauma eller andra svåra upplevelser. Du helar dig på djupet.

Östkursen erbjuder dig möjligheten att ställa dig i din kraft för att du ska kunna “flyga fritt” och följa ditt hjärtats röst. Du förstår att du kan påverka dina vardag och vågar drömma fram din verklighet.

I stora programmet erbjuds du även bygga din egen mesa, lära dig ge healing och det viktigaste av allt, du får verktyg att lära känna dig själv bättre.

Programmet erbjuder guidade meditationer, initieringar, energiskiften, transformationer, mängder med insikter och stora möjligheter att helas. Så detta program riktar sig till dig som är redo att förändra ditt liv och ställa dig i din kraft.

 

Lilla kursprogrammet i energimedicin

Detta är en grundkurs som ger dig en större inblick i energimedicinen än vad minikursen gör. Du lär känna arketyperna bättre och kan börja bygga din egen mesa. Men vill du bygga en full mesa så är det det stora programmet som erbjuder den möjligheten.

Se denna kurs som en “prova på kurs” som hjälper dig att ta beslutet att fördjupa dig ytterligare i detta sätt att hela och möta världen på.

Känner du kallet redan föreslår jag den stora kursen.

Vänligen
Camilla Wengelin