Studievägledning

Webbkurser för dig som vill skapa skillnad i ditt liv

Hej!

Hjärtligt välkommen till en kursportal med webbkurser för dig som är redo att göra förändringar i ditt liv. Alla kurser stödjer energiskiften, transformationer och personlig utveckling, men vilken av dem passar dig bäst?

Jag vill gärna få vägleda dig så att du känner dig trygg med dina kursval. I menyn finner du länken till alla onlinekurser. Kursöversikten där visar dig utbudet. 

Mitt råd är att börja med minikursen i inkashamansk energimedicin för att se om inkaindianernas tradition väcker din nyfikenhet, eller rent av väcker en känsla av att känna dig kallad. Genom att ta den kursen kommer du i kontakt med energimedicinen som mina kurser baseras på.

Om du upplever dig ointresserad av inkaindianernas tradition inom helande så råder jag dig att se dig om efter andra kurser. Detta är av ren omtanke då mina kurser och mitt sätt att vara din mentor på baseras både på egna livserfarenheter inom energimedicin samt denna tradition. Jag har valt en tradition där jag upplever ödmjukhet och en visdom som är mycket klok och kärleksfull. Det finns möjlighet att helas på djupet.

 

Ditt sanna jag

Kursen “Ditt sanna jag” är den kurs jag starkt rekommenderar dig att gå inledningsvis. Den tar dig med på en djup resa inom dig där du får chans att lära känna ditt sanna jag, genom möten med mer eller mindre dolda aspekter av dig själv. Dessa har en stor förmåga att påverka ditt liv, både inom arbetsliv, vardag och framförallt i relationer.

Med den kursen bygger du en mycket bra grund att utgå ifrån då den ger dig en mängd insikter om dig själv som underlättar för dig när det är dags att släppa taget om din historia, dina energislukande föreställningar och de trosuppfattningar du bär på.

När du lärt känna dessa aspekter av dig själv bär du på en mycket viktig kännedom om vad du behöver hela för att må bra och uppleva balans i livet, något programmet i energimedicin erbjuder dig.

PS! Om du under 2018 gått mitt sexmånaders mentorprogram kan du bortse från denna kurs (ditt sanna jag), då denna ingick i det programmet.

 

Stora kursprogrammet i energimedicin

Denna utbildning består av fyra delkurser (syd, väst, norr och öst). Du fullföljer hela programmet för att få möjlighet att sluta cirkeln på energiplan. Att fullfölja innebär att du studerar alla fyra delkurserna som programmet omfattar.

 

Superviktigt att tänka på

Du lägger grunden i syd genom att inleda din vandring in i den helande inkashamanska traditionens energimedicin, en mycket kraftfull healing att ta del av. Du får möjlighet att möta arketypen ormen och ta del av den transformationsprocess den hjälper dig att påbörja. Därefter kan västkursen hjälpa dig att möta dina skuggor och hela ditt förflutna. Här möter du arketypen jaguaren och får känna på dess kraftfulla energi. Väst handlar mycket om känslor, arv och mönster mm. Något du bör frigöra dig från för att kunna vara sann mot dig själv.

Norrkursen erbjuder dig möten med din själ, att få smaka på sötman i livet och hämta hem aspekter av dig själv som du saknar, så kallade själsbitar som gick förlorade i samband med trauma eller andra svåra upplevelser. Du helar dig på djupet.

Östkursen erbjuder dig möjligheten att ställa dig i din kraft för att du ska kunna “flyga fritt” och följa ditt hjärtats röst. Du förstår att du kan påverka dina vardag och vågar drömma fram din verklighet.

I stora programmet bygger du din egen mesa, lär dig att ge healing på shamanskt vis, och det viktigaste av allt, du får verktyg att lära känna dig själv bättre.

Programmet erbjuder guidade meditationer, initieringar, energiskiften, transformationer, mängder med insikter och stora möjligheter att helas. Så denna utbildning riktar sig till dig som är redo att förändra ditt liv och ställa dig i din kraft.

 

Lilla kursprogrammet i energimedicin

Detta är en grundkurs som ger dig en större inblick i energimedicinen än vad minikursen gör. Du lär känna arketyperna bättre. Vill du bygga en mesa så är det den stora kursen som erbjuder den möjligheten.

Se denna kurs som en “prova på kurs” som hjälper dig att ta beslutet att fördjupa dig ytterligare i detta sätt att hela och möta världen på.

Känner du kallet redan föreslår jag absolut den stora kursen.

Vänligen
Camilla Wengelin