Support

Ibland behövs lite hjälp på vägen! 


Hej och välkommen

För att hjälpa dig på traven att komma igång med studierna delar jag med mig information här gällande medlemskap och hur du tar plats på en webbkurs.

Blir medlem – medlemmar får förmåner 🙂

Bli gärna medlem på webbplatsen.

Ett medlemskap innebär att du får möjlighet att kostnadsfritt:

  • ta del av en minikurs i inkashamansk energimedicin
  • följa guidade meditationer i meditationsforumet

Välkommen att registrera dig redan idag.

 

Registrera medlemskap

 

Steg 1:
För att bli medlem behöver du först ha registrerat en användare med ett användarnamn samt angett din e-postadress.
Det gör du genom att gå till menyn och klicka på LOG IN.

Steg 2:
När du klickat på LOG IN så kommer du till en inloggningsruta för wordpress (se bild ett här nedan).
Under den färgglada rutan ser du texten Registrera, klicka där.

Steg 3:
Nu kommer du till själva registreringen (se bild nummer två här under) och här anger du önskat användarnamn och den e-postadress du vill registrera. Klicka sedan på registrera.

Steg 4: 
Du kommer till en tacksida med lite information om det mail som skickats till dig per automatik i samband med registreringen. I din inkorg kommer ett mail från WordPress, inom några minuter från att registreringen skedde, som ber dig att klicka på en länk för att skapa dig ett unikt lösenord.

OBS! Om du inte finner detta mail bör du absolut leta bland din skräppost för då har ditt mailprogram valt att sortera bort mailet på grund att det innehåller länkar. Du behöver hitta detta mail för att fortsätta till nästa steg.

Steg 5:
Klicka på länken i mailet som ber dig aktivt skapa ett eget lösenord. Du behöver inte välja det föreslagna lösenordet utan kan klicka i rutan och skriva in ett eget som du kommer ihåg. Vänligen välj ett starkt lösenord för allas vår säkerhet.

Steg 6:
Logga in här på kursportalen (webbsidan med Camillas kurser som du besöker just nu) genom att klicka på LOG IN i menyn (samma LOG IN som du registrerade dig som medlem via). Nu skriver du ditt användarnamn och lösenord i den färgglada rutan.

OBS! Dessa steg sker endast en gång, då du skapar ditt medlemskap. Därefter sker inloggningen via LOG IN med de uppgifter som du angav vid registreringen.

 

 

 

 

Logga in på en kurs

 

När ditt medlemskap är klart, och du har dina inloggningsuppgifter fixade, kan du klicka på LOG IN i menyn. Ange det användarnamn och lösenord du valde när du registrerade ditt medlemskap. Under Din profil i menyn finns dina aktuella kurser (du ser dem bara som inloggad).

 

 

 

 

Som inloggad medlem kan du nu klicka på den kurs du köpt, alternativt den kostnadsfria kursen i inkashamansk energimedicin eller meditationsforumet, för att ta del av aktuell kurs.

 

 

 

 

 

Misslyckade inloggningsförsök

Om du har skapat ett konto med användarnamn och lösenord, men någonting har gått snett, och du börjar testa om och om igen att logga in så kommer säkerhetssystemet på webbplatsen att reagera och misstänka att en attack sker.

När du testat för många gånger, kommer systemet att låsa dig ute under en tid. Då behöver du vänta innan du åter kan försöka logga in igen.

Har du fortfarande problem att logga in hör du av dig till mig för råd.

Om så sker behöver jag veta din mailadress som du registrerat dig med.

Var mycket noga när du skriver i din mailadress och ditt lösenord så du minns dina uppgifter när du vill logga in nästa gång. 

Glömt ditt lösenord?

När du ska logga in så finner du en möjlighet att ange att du glömt ditt lösenord genom att klicka på den länken, som du finner i det grå fältet under den gröna rutan, och därmed be om att få skapa ett nytt. 

 

Logga in på Zoom för att mötas live

Se film med information om hur Zoom fungerar.

Länk till film

 

Felmeddelande när du ska klicka in dig på en kurs

Ibland kan det hända att den webbläsare du använder strular. Du kan då mötas av felmeddelande som inte är logiskt att få. Prova då att skifta webbläsare eller rensa cashminnet i den du använder. Det avhjälper förhoppningsvis problemet.

 

Varmt lycka till.

Camilla Wengelin